תפריט
תפריט

מתכון לדג מרוקאי

מתכון לדג מרוקאי מבית ארטורוס

מצרכים

6 פילה של דג טרי

10 שיני שום פרוסות

3 פלפל חריף חתוך לרצועות

1 פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות

1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות

חופן גרגירי חומוס מושרים ומבושלים

חופן כוסברה גדול קצוץ גס

1 כפית כמון

3 כפות פפריקה מתוקה

כף שטוחה מלח גס

2 כוסות מים

1 כוס שמן קנולה

אופן הכנה

  1. מחממים סיר שטוח ומוסיפים מעט שמן, מטגנים את הפלפלים והשום יחד עד לריכוך הירקות. מוסיפים גרגירי חומוס, כוסברה ומים ומביאים לרתיחה.
  2. בקערה מערבבים את השמן והתבלינים, מוזגים לסיר ומערבבים. מבשלים הכל יחד כ-15 דקות על להבה נמוכה עם מכסה סגור.
  3. מניחים מעל הירקות את הדגים מפזרים מעט מלח גס מעל ומבשלים עוד כ-10 דקות על חום בינוני עם מכסה.
  4. בעזרת כף מוזגים מהרוטב על הדגים ונותנים לדג לספוג את הטעמים.

בתאבון

לייעוץ אישי וקבלת הצעה

צרו קשר

לפרטים נוספים חייגו:

מתכונים נוספים שיכולים לעניין אותך:

It seems we can't find what you're looking for.