תפריט
תפריט

מתכון כנאפה עגל מבית ארטורוס

מצרכים

500 בשר טחון עם מעט שומן
2 בצל קצוץ דק
חופן עלי נענע
חצי כוס פיסטוקים קצוצים גס קלויים במחבת
חצי חבילה שערות קדאיף
מלח פלפל לפי הטעם
1 כף בהרט
1 כפית הל טחון
חצי כפית קינמון
1 צ’ילי חריף קצוץ דק(לאוהבי חריף)
תבנית אלומיניום עגולה בקוטר 20
 2 כפות שמן זית
תרסיס שמן

 

אופן הכנה

מחממים את השמן במחבת ומוסיפים את הבצל מטגנים עד להזהבה,
מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך כדי ערבוב עד לסגירה מלאה של הבשר.
מוסיפים את התבלינים והפיסטוקים ומערבבים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ10 דקות תוך כדי ערבוב שלא ישרף מלמטה.
מכבים את האש ומוסיפים את עלי הנענע ומערבבים.
מרססים את שערות הקדאיף בעזרת תרסיס שמן ופותחים עם הידיים את השערות.
משטחים חצי מהכמות של הקדאיף בתחתית התבנית ומעל מפזרים את הבשר.
מעל הבשר משטחים בעדינות את יתרת הקדאיף, מרססים בתרסיס שמן ואופים בתנור שחומם מראש ב180 מע’ למשך 20 דקות.
המלצת הגשה:
מזלפים מעל הכנאפה בעזרת כף סילאן וטחינה גולמית מקשטים עם פיסטוקים קצוצים וקלויים מעל.
*ניתן להכין במנות אישיות בתבניות סיליקון
בתאבון:-)
כנאפה עגל

לייעוץ אישי וקבלת הצעה

צרו קשר

לפרטים נוספים חייגו: