תפריט
תפריט

מתכון לאסאדו בציר בקר ויין אדום

מתכון לאסאדו בציר בקר ויין אדום מבית ארטורוס

מצרכים

2 קילו אסאדו על עצם טרי מהקצבייה

1 גזר חתוך גס

2 בצל חתוך גס

4 ענפי סלרי חתוך גס

6 שיני שום שלמות

1 ענף תימין

2 עלי דפנה

5 גרגירי פלפל אנגלי

1 כף רסק עגבנייה

מלח גס ופלפל שחור גרוס לפי טעם

1 כוס יין אדום יבש

4 כוסות מים

1 כף פפריקה מתוקה

אופן הכנה

מחממים סיר וסוגרים את הבשר מכל צדדיו, מוציאים את הבשר לתבנית אפייה.

מוסיפים לסיר שבו סגרנו את הבשר את הירקות וצולים אותם היטב, מוסיפים את היין ומאדים את האלכוהול. מוסיפים את הרסק והתבלינים ועושים המסת משקעים מהתחתית של הסיר בעזרת כף עץ.

מוסיפים מים מלח פלפל לפי הטעם ומביאים לרתיחה, מבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה.

שופכים את הציר מעל הבשר, מכסים בנייר אפייה ונייר כסף, צולים בתנור כשעתיים ב170 מעלות.

המלצת הגשה

עם אורז לבן או קוסקוס.

לייעוץ אישי וקבלת הצעה

צרו קשר

לפרטים נוספים חייגו:

מתכונים נוספים שיכולים לעניין אותך:

It seems we can't find what you're looking for.