תפריט
תפריט

מתכון לפילה סלמון בפסטו

מתכון לפילה סלמון בפסטו מבית ארטורוס

מצרכים

4 מנות פילה סלמון

צרור עלי בזיליקום ללא הגבעול

8 יח’ אגוזי מלך

8 יח’ שקד שלם מולבן

2 שיני שום

1 לימון סחוט

חצי כוס שמן זית

מלח פלפל

אופן הכנה

מכניסים למעבד מזון את כל המצרכים למעט השמן. תוך כדי הטחינה מזלפים לאט שמן זית עד לקבלת מחית חלקה.

מורחים את הסלמון בפסטו ומעבירים לתבנית אפייה. מפזרים מעט מלח גס מלעלה וצולים בתנור שחומם מראש ב190 מעלות כ-13 דקות.

המלצת הגשה

סלט טאבולה עם המון ירק ,שקדים וחמוציות.

לייעוץ אישי וקבלת הצעה

צרו קשר

לפרטים נוספים חייגו:

מתכונים נוספים שיכולים לעניין אותך:

It seems we can't find what you're looking for.